Ana içeriğe atla

30 Nisan 2014 Fatih Portakal ile Fox Ana Haber İzle 30.04.2014

30 Nisan 2014 Fatih Portakal ile Fox Ana Haber İzle 30.04.2014 - Fox Haber İzle 30.04.2014,fox haber tek parça full izle 30.04.2014,fox tv haber ana haber son bölüm izle 30.04.2014,30 nisan 2014 fox ana haber yeniden tekrarını tek parça full CANLI izle 30.04.2014

FOX Haber yeniliklerine bu sezon da devam ediyor. FOX Ana Haber, izleyicilerin ilk günden beri takdirini kazanmış olan güvenilir, tarafsız ve kaliteli haberciliğiyle yeni sezonda Fatih Portakal’ın  anchorlığında izleyicileriyle buluşuyor.

Günün en sıcak ve son gelişmeleri sıradanlaşmış bültenlerden farklı; Fatih Portakalın samimi ve interaktif sunumu ile FOX Haber’in deneyimli ekibinin katkılarıyla hafta içi Pazartesi’den Cuma’ya saat 21:30’da.

FOX Ana Haber Cuma geceleri 00:30’da, haftanın kapanışında günün gelişmelerini aktarmakla kalmayıp, yine Fatih Portakal’ın moderatörlüğünde haftanın gündemine damgasına vuran konu ve konuklarıyla Türk televizyon haberciliğinde yeni bir çığır açarak adından söz ettirmeye devam edecek.

Fatih Portakal kimdir? mynet.com

İlk ve orta eğitimden sonra İzmir Atatürk Lisesi’nden mezun oldu.
İstanbul Üniversitesi İngilizce/İşletme bölümünü 1993 yılında bitirdi Fakülte bitince hem yabancı dilini geliştirmek hem de yüksek yapmak için yurtdışına gitmek istedi ve Avustralya’da yaşayan bir arkadaşına 1993 senesinde gitti. Dünyaca ünlü bir otelin Sidney şubesinde restoran görevlisi olarak işe başladı, 3,5 yıl çalıştı orada. Kendime bir ev alacak parayı biriktirdikten sonra döndü.

Türkiye'ye geldiğinde merhum Dr. Rıza Arpaz muhabirlik yapası için referans verdi. Armağan Toper, ile 27 Eylül 1997 de evlendi.

Best FM’de ‘Fatih Portakal’la Konuşan Türkiye’ programını hazırlayıp, sundu. Kanal D’de ‘Ne yapmalı?’ programının sunucusu oldu, yıl 2009-2010.

2010 yılının ikinci yarısına varmadan Fox TV’de sabah haberlerinde yer değişikliği oldu ve kanal arayış içindeydi. Bu durumu fırsata çevirmek istedi, Fox TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’e mesaj çekti: “Kabul ederseniz ben sunayım programı,” teklifinde bulundu.
Fatih Portakal Fox Tv de Çalar Saat programını sunan habercidir.

yazının kaynağı ve son bölüm için ; http://www.fox.com.tr/Fatih-Portakal-ile-FOX-Ana-Haber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Kızarır

Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Kızarır,utanınca hangi organımız kızarır,utanınca kızaran organımız hangi   Bilim adamlarının Yaptığı Araştırmadaki Gözlemlere Göre Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Belirgin Olarak Kızarır Bilim adamlarının Yaptığı Araştırmadaki Gözlemlere Göre Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Belirgin Olarak Kızarır Mide Akciğer Böbrek Beyin Cevap:Mide 

19 Aralık 2013 Atv Kızlar ve Anneleri İzle - Kızlar ve Anneleri İzle 19.12.2013

19 Aralık 2013 Atv Kızlar ve Anneleri İzle,Kızlar ve Anneleri son bölüm izle ,Kızlar ve Anneleri tek parça full izle yeniden tekrarı izle 19.12.2013,Kızlar ve Anneleri tek parça full izle 19.12.2013 KIZLAR VE ANNELERİ SİZ DE, BİZ BİRBİRİMİZİN GÖZÜNDEN ANLARIZ, ÇOK HAMARATIZ, ELİMİZDEN HER İŞ GELİR DİYORSANIZ BU YARIŞMA TAM SİZE GÖRE! " KIZLAR VE ANNELERİ " programında; anneler ve kızlar farklı etap ve oyunlarla rakiplerine karşı mücadele ederken, hem eğlenecek hem de sürpriz ödüllerin sahibi olacak. Yarışmada anne-kız ilişkileri, birbirlerini ne kadar iyi tanıdıkları çeşitli soru ve oyunlarla irdelenirken aynı zamanda aralarındaki dayanışmanın ne kadar güçlü olduğunu izleyenlerle paylaşacak. Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar'ın yaptığı " KIZLAR VE ANNELERİ " hafta içi her gün atv'de! Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit Kantarcıların yapacağı Kızla

Seri Katil Tan mı - Piyano Hocası Tan Seri Katil mi ?

Seri Katil Tan Mı - Piyano Hocası Tan Seri Katil Mi,mirayı bekleyen süpriz ne ,tan katilmi,cinayetleri işleyen katil tan mı ,tan miraya bişey yapacakmı Tan Mira'ya Ne Yapacak - Piyano Hocası Tan Miraya Hazırladığı Tuzak Oyun Ne,piyano hocası tanın miraya hazırladığı oyun ne ne yapacak bişey yapacak mı,mirayı tandan kim kurtaracak ,mirayı kim kurtaracak bişey olacak mı Tan Miraya yakın olmak için mi bir hikaye uydurdu acaba ,tanın sevgilisi varmı gerçekten miraya bişey yapacak mı reklamlardan sonra Tan'ın Sevgilisi Kim ,medcezir piyano hocası tanın sevgilisi kim hikayesi Yaman babasından gelen mektubun peşine düşüyor! Yaman Selim’le birlikte, babasından gelen mektubun peşine düşer. İlk adresi annesi olur. Ancak Yaman’ın cevabını aradığı sorular, Nevin’in cevaplayamayacağı kadar karanlıktır. Oğlunu geçmişlerinden uzak tutmaya çalışır. Yaman ise kendisinden saklanan sırrın peşini bırakmaz ve her adımda babasının bilmediği bir yüzüyl