30 Aralık 2013 Kanal 7 Haydi Bakalım İzle - Haydi Bakalım Tarifleri 30.12.2013,kanal 7 Haydi Bakalım yemek programı son bölüm izle 30.12.2013 , Haydi Bakalım tarifleri 30.12.2013,Haydi Bakalım tek parça full izle 30.12.2013
YÖRESEL TATLAR, MUTFAKLAR HAYDİ BAKALIM'DA
yazının kaynağı ve son bölümü için ; http://www.kanal7.com/Haydi-Bakalim---Yeni-Program-871-tanitim.html

Ekranların
beğeniyle izlenen programı Haydi Bakalım bundan böyle yoluna sevilen
şarkıcı Jale Parıltı ile devam edecek. Jale Parıltı Haydi Bakalım’da
farklı yörelerden farklı lezzetlerle izleyicilere ‘lezzetli dakikalar’
yaşatıyor.
Yemeği ve gezmeyi sevenler ekran başına! Sesiyle gönülleri fetheden Jale Parıltı, Haydi Bakalım programı ile hafta içi gün ortasında izleyici karşısına çıkıyor. Türkiye’yi adım adım gezen Jale Parıltı, Adana’da içli köftenin inceliklerini, Erzurum’da yaprak sarmasını, Mersin’de yöresel lezzetleri ekrana taşıyor. Gittiği şehirlerin tarihi yapısını da seyirciye sunan Jale Parıltı, ev sahipleriyle mutfağa girip, hoş sohbetler eşliğinde yöresel yemeklerin hazırlanmasına yardım ediyor.
Muğla’nın kabak çiçeği kızartması, Kayseri’nin mantısı, Trabzon’un muhlaması… Türkiye’yi bölge bölge gezen Haydi Bakalım ekibi, yöresel lezzetleri, yöre insanlarının uygulamalı anlatımıyla izleyiciye aktarıyor. Hazırlanan yemeklerin tadına ev sahipleri eşliğinde bakılıyor. Jale Parıltı’nın içten ve samimi sunumu, Türkiye’nin sıcak insanlarının misafirperverliğiyle Haydi Bakalım’da yeni lezzetlere yelken açılıyor.
Haydi Bakalım Pazartesi’den Perşembe’ye 13.00’te Kanal 7’de…
Yemeği ve gezmeyi sevenler ekran başına! Sesiyle gönülleri fetheden Jale Parıltı, Haydi Bakalım programı ile hafta içi gün ortasında izleyici karşısına çıkıyor. Türkiye’yi adım adım gezen Jale Parıltı, Adana’da içli köftenin inceliklerini, Erzurum’da yaprak sarmasını, Mersin’de yöresel lezzetleri ekrana taşıyor. Gittiği şehirlerin tarihi yapısını da seyirciye sunan Jale Parıltı, ev sahipleriyle mutfağa girip, hoş sohbetler eşliğinde yöresel yemeklerin hazırlanmasına yardım ediyor.
Muğla’nın kabak çiçeği kızartması, Kayseri’nin mantısı, Trabzon’un muhlaması… Türkiye’yi bölge bölge gezen Haydi Bakalım ekibi, yöresel lezzetleri, yöre insanlarının uygulamalı anlatımıyla izleyiciye aktarıyor. Hazırlanan yemeklerin tadına ev sahipleri eşliğinde bakılıyor. Jale Parıltı’nın içten ve samimi sunumu, Türkiye’nin sıcak insanlarının misafirperverliğiyle Haydi Bakalım’da yeni lezzetlere yelken açılıyor.
Haydi Bakalım Pazartesi’den Perşembe’ye 13.00’te Kanal 7’de…
yazının kaynağı ve son bölümü için ; http://www.kanal7.com/Haydi-Bakalim---Yeni-Program-871-tanitim.html
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarının Aktuel Söyleşi Tarafından İncelendikten Sonra Yayımlanacaktır.İlginize Sabrınıza Teşekkürler !