Ana içeriğe atla

Ankara'ya Kar Ne Zaman Yağacak ?

Ankara'ya Kar Ne Zaman Yağacak ,kar ne zaman yağacak aralık 2013 ,ankaraya kar yağacak mı ,ankaraya ilk kar ne zaman yağacak,pazartesi ankaraya kar yağacak mı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinde beklenen sağanak, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Rize, Artvin'in kıyı kesimleri, Kastamonu'nun kuzeybatısı, Siirt, Şırnak, Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı'nın güneyi, Batman'ın kuzeyi ve Diyarbakır'ın doğusu, sabah saatlerinde İstanbul'un kuzey ve doğusu, Osmaniye ile Hatay'ın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli gerçekleşecek.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Samsun, Kastamonu'nun kuzeybatısı, Siirt, Şırnak, Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı'nın güneyi, Batman'ın kuzeyi ve Diyarbakır'ın doğusunda yerel olarak kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Çankırı, Sivas, Kayseri ve Yozgat çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzeybatı kesimlerde hissedilir derecede (4 ila 8 derece) olmak üzere kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey, güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı, gece saatlerinden itibaren kuzeybatı kesimlerde batı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile zamanla Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Samsun, Kastamonu'nun kuzeybatısı, Siirt, Şırnak, Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı'nın güneyi, Batman'ın kuzeyi ve Diyarbakır'ın doğusunda yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, taşkın, yıldırım, dolu, vb) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
Türkiye'nin batısı da yılın ilk karıyla tanıştı. Kar yağışı dün gece Kırklareli'de etkili olmaya başladı. Balkanlar'ı etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı Kırklareli'de etkili oluyor. Bulgaristan'a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı'nda dün gece kar yağışı başladı. Yağış zaman zaman tipi şeklinde şiddetini arttırırken, Dereköy Sınır Kapısı'na ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmıyor. Karayolları 15. Şube Şefliği ekipleri de Dereköy Sınır Kapısı yolunda kontrollerini sürdürüyor. Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgiye göre, hava sıcaklığının 3 derece olduğu Kırklareli'de gece boyu sağanak bekleniyor. Hava sıcaklığının 30 Kasım Cumartesi günü sıfır derecenin altına düşmesi bekleniyor.

SOĞUKLAR ETKİSİNİ ARTIRIYOR

Trakya'da başlayan soğuma, Marmara'nın tamamı ve Batı Karadeniz'i de etkisi altına alarak. Soğuk hava iç ve doğu bölgelere doğru ilerleyecek ve yarın kuzey ile doğu bölgelerdeki etkisini daha da artıracak. Bugün İstanbul'da hava soğuyacak, sağanaklar akşam zayıflayacak, sıcaklık gündüz 9, gece 5 derece. Ankara'da hava bulutlu, yağış kısa süreli, sıcaklık gündüz 9, gece 3 derece. İzmir'de hava güneşli, rüzgar soğuk esiyor, gece sıcaklık 7 derece.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Kızarır

Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Kızarır,utanınca hangi organımız kızarır,utanınca kızaran organımız hangi   Bilim adamlarının Yaptığı Araştırmadaki Gözlemlere Göre Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Belirgin Olarak Kızarır Bilim adamlarının Yaptığı Araştırmadaki Gözlemlere Göre Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Belirgin Olarak Kızarır Mide Akciğer Böbrek Beyin Cevap:Mide 

19 Aralık 2013 Atv Kızlar ve Anneleri İzle - Kızlar ve Anneleri İzle 19.12.2013

19 Aralık 2013 Atv Kızlar ve Anneleri İzle,Kızlar ve Anneleri son bölüm izle ,Kızlar ve Anneleri tek parça full izle yeniden tekrarı izle 19.12.2013,Kızlar ve Anneleri tek parça full izle 19.12.2013 KIZLAR VE ANNELERİ SİZ DE, BİZ BİRBİRİMİZİN GÖZÜNDEN ANLARIZ, ÇOK HAMARATIZ, ELİMİZDEN HER İŞ GELİR DİYORSANIZ BU YARIŞMA TAM SİZE GÖRE! " KIZLAR VE ANNELERİ " programında; anneler ve kızlar farklı etap ve oyunlarla rakiplerine karşı mücadele ederken, hem eğlenecek hem de sürpriz ödüllerin sahibi olacak. Yarışmada anne-kız ilişkileri, birbirlerini ne kadar iyi tanıdıkları çeşitli soru ve oyunlarla irdelenirken aynı zamanda aralarındaki dayanışmanın ne kadar güçlü olduğunu izleyenlerle paylaşacak. Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar'ın yaptığı " KIZLAR VE ANNELERİ " hafta içi her gün atv'de! Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit Kantarcıların yapacağı Kızla

Seri Katil Tan mı - Piyano Hocası Tan Seri Katil mi ?

Seri Katil Tan Mı - Piyano Hocası Tan Seri Katil Mi,mirayı bekleyen süpriz ne ,tan katilmi,cinayetleri işleyen katil tan mı ,tan miraya bişey yapacakmı Tan Mira'ya Ne Yapacak - Piyano Hocası Tan Miraya Hazırladığı Tuzak Oyun Ne,piyano hocası tanın miraya hazırladığı oyun ne ne yapacak bişey yapacak mı,mirayı tandan kim kurtaracak ,mirayı kim kurtaracak bişey olacak mı Tan Miraya yakın olmak için mi bir hikaye uydurdu acaba ,tanın sevgilisi varmı gerçekten miraya bişey yapacak mı reklamlardan sonra Tan'ın Sevgilisi Kim ,medcezir piyano hocası tanın sevgilisi kim hikayesi Yaman babasından gelen mektubun peşine düşüyor! Yaman Selim’le birlikte, babasından gelen mektubun peşine düşer. İlk adresi annesi olur. Ancak Yaman’ın cevabını aradığı sorular, Nevin’in cevaplayamayacağı kadar karanlıktır. Oğlunu geçmişlerinden uzak tutmaya çalışır. Yaman ise kendisinden saklanan sırrın peşini bırakmaz ve her adımda babasının bilmediği bir yüzüyl