Ana içeriğe atla

Başbakan Erdoğan Denizli Mitingi Konuşması İzle 29 Eylül 2013


29 Eylül 2013 Başbakan Erdoğan Denizli Mitingi Açılış Töreni Konuşması İzle ,29.09.2013 başbakan erdoğan denizli mitingini izle canlı ,başbakan erdoğan denizli konuşması canlı izle

Kırşehir’deki Ahilik Haftası etkinliklerine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenleri ve mitingler için Denizli’ye gitti.

Çınar Meydanı’nı dolduran 10 bin kişiye seslenen Başbakan Erdoğan, dünyadaki terör saldırılarıyla ilgili, “Neymiş İslam adına yapıyorlarmış. İslam adına savunmasız insanları öldürme yetkisini Allah kimseye vermemiş” dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir’in ardından saat 18.00 sıralarında uçakla Denizli Çardak Havalimanı’na geldi. Burada Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan ve Ak Parti Milletvekilleri Nihat Zeybekçi, Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak ile kent protokolü karşıladı. Başbakan Erdoğan’ın, 22’inci Denizli ziyaretine eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı eşlik etti. Başbakan Erdoğan, Çardak Havalimanı’ndan helikopterle 11’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’ndaki piste inip Başbakanlık otobüsüyle miting ve toplu açılış töreninin yapıldığı Çınar Meydanı’na geçti.
Kürsüye çıkan Belediye Başkanı Osman Zolan, bugün tarihi günlerden birini yaşadıklarını söyleyerek, "Sizin davanız bizim davamızdır” dedi. Zolan’ın ardından Vali Demir, kentin ihracatını bu yıl arttırdığını, önemli hamleler yaptığını, katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ise, eğitim yatırımlarından dolayı Başbakan Erdoğan’a teşekkür etti.
"BAYRAK DIŞINDA BAYRAK ARAYANLAR İHANET İÇİNDEDİR"
Alkışlar ve 'Başbakan Erdoğan' sloganlarıyla sahneye çıkan Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan kendilerine uzatılan küçük çocukları sevdi. Başbakan Erdoğan şunları söyledi:
"Bizim Türkiye’yle farklı bir gönül bağımız var. Bizim 81 vilayette 76 milyonla, şu Denizli ile aramızda aşk, sevda, kader ortaklığı, gönül ortaklığı, yol arkadaşlığı var. Ama hepsinden öte kardeşlik var. Rabbim Muhammet’imizi nail eylesin. Kardeşliğimizi muhafaza eylesin. Allah bizlere size hizmet etme bahtiyarlığını ihya etti. Bu can olduğu sürece Rabbim sizlere hizmet etmeyi kılsın. Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Bugüne kadar da bunu yapıyoruz. Bizim gayemiz, hiçbir zaman makam mevki olmadı. Derdimizi rütbeler, koltuklar olmadı. Makam, mevkiler rütbeler bunların hepsi gelip geçicidir. Asl olan hizmet, eser, sevda, muhabbet, aşktır. Şu Delikli Çınar var ya, 'Allah sizden razı olsun' diyorsa bu bizim için en büyük payedir. Bundan daha büyük makam olabilir mi? Biz bu yola milletin gönlünde makam edinmek için çıktık. Hamdolsun 11 yıl boyunca sizlere hizmet verdik, inşallah sizlerin gönlünde kendimize makamların en büyüğünü kazandığımızı zannediyorum. Bundan sonra da bu hizmet yolunda ilerleyeceğiz. Bundan sonra da birlik, dirlik kardeşlik hep birlikte Türkiye diyeceğiz. Saflarımızı daha da sıklaştıracağız. Tek yürek halinde bir olarak, diri olarak, kardeş olarak geleceğe yürüyeceğiz. Bakınız, yola çıktığımızda 14 Ağustos 2001 de ne demiştik; Tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet demiştik. Bizim yolculuğumuz bu. Türk, Kürt, Çerkez, Abhazıyla Romanıyla ayrım yok. Yaradılanı yaradandan ötürü severek bu yolda yürürüz. Onun için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı bize yeter. İki, tek bayrak dedik. Şu bayrağımızın dışında bayrak arayanlar ihanet içindedir. Bu bayrakta şehidimizin kanı, bağımsızlığın simgesi hilal, şehitlerimizin yıldızı var. Bu bize yeter."
BİZ TERÖRLE NASIL İÇİÇE OLABİLİRİZ
Başbakan Erdoğan, Türkiye’nin terörden çok çektiğini çok ağır bedeller ödediğini hatırlattı. 30 yıl terör acısı yaşandığını belirten Başbakan Erdoğan sözü, dünyada İslam adına işlenen teröre getirip sözlerini şöyle sürdürdü:
"30 yıl boyunca tüm dünyaya terörün karanlık yüzünü anlattık. Hükümetimiz döneminde terörün nasıl insanlık dışı olduğunu anlattık. Bizi anlayan ülkeler anladı. Ama terör acısı yaşamayan ülkeler teröre karşı kayıtsız kalmaya devam ediyorlar. Suriye, Mısır’da olduğu gibi. Geçen hafta Kenya’nın başkenti Nairobi’de AVM’de kanlı saldırı yapıldı. 68 kişi hayatını kaybetti. 175 kişi yaralandı. Maalesef Bir Türk kardeşimiz Elif Yavuz, karnındaki bebeğiyle bu terör eyleminde hayatını kaybetti. Elif’i, Rabbim rahmetiyle kuşatsın. 68 insanın acısını yüreğimizde hissettik. Bu saldırıyı bir kez daha kınıyor lanetliyoruz. Aynı şekilde Pakistan’da bir kiliseye yapılan saldırıda 75 masum hayatını kaybetti. 120 kişi yaralandı. Bu saldırıyı da şiddetle kınıyor ve kınıyoruz. Kardeş Pakistan’a başsağlığı mesajlarımı iletiyorum. Dün akşam da Başbakan’la görüştüm, bu dileklerimi ilettim. Her türlü insanlık dışı saldırıyı vahşi katliamı Türkiye olarak kınıyoruz. Terörün dini olmaz, terörün şucusu, bucusu olmaz. İslam ve terör, Müslüman ve terörist kavramlarının yan yana gelmesini biz asla kabul etmeyiz. Asla müsamaha göstermeyiz. Yan yana getirecek, insanlık dışı saldırıda bulunanlar İslam ve Müslümanlığa dünyada en büyük zararı verdiler."
Denizli’deki toplu açılışlarla ilgili bilgiler veren ve meydanı dolduran kalabalığa, "Beklettiğim için hakkınızı helal edin” dedi ve 'Helal olsun' cevabını alan Başbakan Erdoğan, önümüzdeki yerel seçimlerde Denizli’nin büyükşehir olarak gireceğini söyleyip buna karşı çıkan CHP’yi eleştirdi. Başbakan Erdoğan, mitingin ardından yaklaşık 153 milyon lira tutarındaki 34 tesisin açılışını gerçekleştirdi.
YILLAR SONRA İLK MİTİNG
Başbakan Erdoğan’ın toplu açılışı öncesi polis, meydan çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Meydana çıkan dört yerde arama noktası oluşturuldu. Mitingin hava karardıktan sonra başlayacağı ihtimaline karşılık meydana dev aydınlatma direği kuruldu. Polis helikopteri havadan denetimde bulundu. Saat 14.00 itibariyle İstiklal, Lise ve Atatürk Caddesi trafiğe kapatıldı. Mitinge katılanlara şapka, su, bayrak, Rabia işaretli tişörtler dağıtıldı.
Yaklaşık 10 yıldır miting alanı olarak yasaklanan Delikliçınar Meydanı, bu kez, toplu açılış töreni için Başbakan Erdoğan’a açıldı. Kentte mitingler, 29 Ekim Bulvarı’nda yapılıyordu. Başbakan Erdoğan, parti, Türk bayrakları ve Atatürk posteriyle süslenen meydan, ayrıca, kentteki Gezi protestolarıyla ilgili eylemlere ev sahipliği yaparken, Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi, yerel bir televizyona yaptığı açıklamada, 'Bugünkü Delikliçınar mitingi, Gezi’nin cevabı olacak' demişti.
Meydana 'Sen geldin Adalet doğdu', 'Dik dur eğilme, bu millet seninle', 'Büyük ustamız Büyükşehir sizin eseriniz' pankartları asıldı. Miting başlamadan bayılanlar oldu, ilk müdahaleleri alanda yapıldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Kızarır

Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Kızarır,utanınca hangi organımız kızarır,utanınca kızaran organımız hangi   Bilim adamlarının Yaptığı Araştırmadaki Gözlemlere Göre Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Belirgin Olarak Kızarır Bilim adamlarının Yaptığı Araştırmadaki Gözlemlere Göre Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Belirgin Olarak Kızarır Mide Akciğer Böbrek Beyin Cevap:Mide 

19 Aralık 2013 Atv Kızlar ve Anneleri İzle - Kızlar ve Anneleri İzle 19.12.2013

19 Aralık 2013 Atv Kızlar ve Anneleri İzle,Kızlar ve Anneleri son bölüm izle ,Kızlar ve Anneleri tek parça full izle yeniden tekrarı izle 19.12.2013,Kızlar ve Anneleri tek parça full izle 19.12.2013 KIZLAR VE ANNELERİ SİZ DE, BİZ BİRBİRİMİZİN GÖZÜNDEN ANLARIZ, ÇOK HAMARATIZ, ELİMİZDEN HER İŞ GELİR DİYORSANIZ BU YARIŞMA TAM SİZE GÖRE! " KIZLAR VE ANNELERİ " programında; anneler ve kızlar farklı etap ve oyunlarla rakiplerine karşı mücadele ederken, hem eğlenecek hem de sürpriz ödüllerin sahibi olacak. Yarışmada anne-kız ilişkileri, birbirlerini ne kadar iyi tanıdıkları çeşitli soru ve oyunlarla irdelenirken aynı zamanda aralarındaki dayanışmanın ne kadar güçlü olduğunu izleyenlerle paylaşacak. Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar'ın yaptığı " KIZLAR VE ANNELERİ " hafta içi her gün atv'de! Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit Kantarcıların yapacağı Kızla

Seri Katil Tan mı - Piyano Hocası Tan Seri Katil mi ?

Seri Katil Tan Mı - Piyano Hocası Tan Seri Katil Mi,mirayı bekleyen süpriz ne ,tan katilmi,cinayetleri işleyen katil tan mı ,tan miraya bişey yapacakmı Tan Mira'ya Ne Yapacak - Piyano Hocası Tan Miraya Hazırladığı Tuzak Oyun Ne,piyano hocası tanın miraya hazırladığı oyun ne ne yapacak bişey yapacak mı,mirayı tandan kim kurtaracak ,mirayı kim kurtaracak bişey olacak mı Tan Miraya yakın olmak için mi bir hikaye uydurdu acaba ,tanın sevgilisi varmı gerçekten miraya bişey yapacak mı reklamlardan sonra Tan'ın Sevgilisi Kim ,medcezir piyano hocası tanın sevgilisi kim hikayesi Yaman babasından gelen mektubun peşine düşüyor! Yaman Selim’le birlikte, babasından gelen mektubun peşine düşer. İlk adresi annesi olur. Ancak Yaman’ın cevabını aradığı sorular, Nevin’in cevaplayamayacağı kadar karanlıktır. Oğlunu geçmişlerinden uzak tutmaya çalışır. Yaman ise kendisinden saklanan sırrın peşini bırakmaz ve her adımda babasının bilmediği bir yüzüyl