Ana içeriğe atla

Whatsapp 10. Yılını Kutluyor Mesajı Ne Demek

Whatsapp 10. Yılını Kutluyor Mesajı Ne Demek ,Whatsapp 10. Yılını Kutluyor Mesajı doğrumu gerçek mi yorumlar fayk mi
whatsapp 10. yılını kutluyor
bizi desteklediğiniz için siz değerli üyelerimize teşekkürü borç biliriz. bu mesaji whatsapp kullanıcısı 10 arkadaşınıza illettiğiniz taktirde 5 sene ücretsiz whatsapp kullanma hakkını kazanacaksınız.

inandırıcı gelmedimi? web sayfamız da konuyla ilgili açıklamamıza göz atabilirsiniz: www.whatsapp.com

mesajınız 10 whatsapp üyemize ulaştıktan sonra kutucuk yeşil olacak ve siz 5 sene ücretsiz üyelik kazanmış olacaksınız tebrikler!!!


Akıllı telefon kullanıcılarının vazgeçilmez programı Whatsapp'ta tabiri caiz ise sazan avı başladı. 2009 yılında piyasaya çıkan ücretsiz mesajlaşama ve veri paylaşımı programı Whatsapp'ta, troller tarafından gönderilen 'Whatsapp 10. yılını kutluyor' mesajları, programın 4 yıllık geçmişini bilen kullanıcılarını güldürdü. Akıllı telefonların hayatımıza girişi bile 10 yılı bulmamışken gönderilen bu mesajlara bakalım kimler kanacak?

WhatsApp Ne Zaman Kuruldu (WhatsApp Kurulalı Kaç Yıl Oldu) 

WhatsApp Bilgisayara Kurulur mu (WhatsApp Bilgisayara Nasıl Kurulur)

 

(Ekşi Sözlük Kullanıcılarının Yorumları)

ilk bakışta gerçekçi duruyor ve mesajın sonunda tik işareti var. programı biraz kullanan insan ise bu sembollerin zaten programın içinde olduğunu ve programın kaç yıldır faaliyette olduğunu bildiğinden dolayı mesajın feyk olduğunu hemen anlayacaktır.

2009'da kurulan uygulamanın 10. yılını kutlama şerefine düzenlenmiş bir sazan.avi.

2019 yılında popüler olabilecek bir forward mesaj.
yazim hataları da cabası.
az önce kardeşim bu mesajı, ben dahil 10 kişiye atarak evimizin sazanı ünvanını kazandı.
evet evimizde böyle bir ünvan var.

atanın hınısını hıvrıdını demek istiyorum. ulan herkes mi bana gönderir bu mesajı. ama insan acaba da demiyor değil. allah'tan sözlük var. yoksa sağlam sazan.avi olacaktım.

(feyk ulan feyk)

bana da atmış bir arkadaşım çok güldüm ya 10 yıl hahahah

renksiz ekran varken bile whatsapp kullaniyodum
YORUMLARINIZI PAYLAŞABİLİRSİNİZ

Yorumlar

  1. bence fayk bir mesaj

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle sahte yalan bir mesaj insanları bu şekilde kandırıyorlar

    YanıtlaSil
  3. azra bölükbaşı10 Eylül 2013 10:28

    bencede 10 kişiye gönderdim halen yeşil yanmadı kesinlikle fayk bir meesaj inanmayın arkadaşlar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarının Aktuel Söyleşi Tarafından İncelendikten Sonra Yayımlanacaktır.İlginize Sabrınıza Teşekkürler !

Bu blogdaki popüler yayınlar

Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Kızarır

Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Kızarır,utanınca hangi organımız kızarır,utanınca kızaran organımız hangi   Bilim adamlarının Yaptığı Araştırmadaki Gözlemlere Göre Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Belirgin Olarak Kızarır Bilim adamlarının Yaptığı Araştırmadaki Gözlemlere Göre Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Belirgin Olarak Kızarır Mide Akciğer Böbrek Beyin Cevap:Mide 

19 Aralık 2013 Atv Kızlar ve Anneleri İzle - Kızlar ve Anneleri İzle 19.12.2013

19 Aralık 2013 Atv Kızlar ve Anneleri İzle,Kızlar ve Anneleri son bölüm izle ,Kızlar ve Anneleri tek parça full izle yeniden tekrarı izle 19.12.2013,Kızlar ve Anneleri tek parça full izle 19.12.2013 KIZLAR VE ANNELERİ SİZ DE, BİZ BİRBİRİMİZİN GÖZÜNDEN ANLARIZ, ÇOK HAMARATIZ, ELİMİZDEN HER İŞ GELİR DİYORSANIZ BU YARIŞMA TAM SİZE GÖRE! " KIZLAR VE ANNELERİ " programında; anneler ve kızlar farklı etap ve oyunlarla rakiplerine karşı mücadele ederken, hem eğlenecek hem de sürpriz ödüllerin sahibi olacak. Yarışmada anne-kız ilişkileri, birbirlerini ne kadar iyi tanıdıkları çeşitli soru ve oyunlarla irdelenirken aynı zamanda aralarındaki dayanışmanın ne kadar güçlü olduğunu izleyenlerle paylaşacak. Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar'ın yaptığı " KIZLAR VE ANNELERİ " hafta içi her gün atv'de! Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit Kantarcıların yapacağı Kızla

Seri Katil Tan mı - Piyano Hocası Tan Seri Katil mi ?

Seri Katil Tan Mı - Piyano Hocası Tan Seri Katil Mi,mirayı bekleyen süpriz ne ,tan katilmi,cinayetleri işleyen katil tan mı ,tan miraya bişey yapacakmı Tan Mira'ya Ne Yapacak - Piyano Hocası Tan Miraya Hazırladığı Tuzak Oyun Ne,piyano hocası tanın miraya hazırladığı oyun ne ne yapacak bişey yapacak mı,mirayı tandan kim kurtaracak ,mirayı kim kurtaracak bişey olacak mı Tan Miraya yakın olmak için mi bir hikaye uydurdu acaba ,tanın sevgilisi varmı gerçekten miraya bişey yapacak mı reklamlardan sonra Tan'ın Sevgilisi Kim ,medcezir piyano hocası tanın sevgilisi kim hikayesi Yaman babasından gelen mektubun peşine düşüyor! Yaman Selim’le birlikte, babasından gelen mektubun peşine düşer. İlk adresi annesi olur. Ancak Yaman’ın cevabını aradığı sorular, Nevin’in cevaplayamayacağı kadar karanlıktır. Oğlunu geçmişlerinden uzak tutmaya çalışır. Yaman ise kendisinden saklanan sırrın peşini bırakmaz ve her adımda babasının bilmediği bir yüzüyl